Kunstgras Prijzen

Momenteel zijn wij nog bezig om de verschillende merken tot contacteren voor hun kunstgras prijzen. Natuurlijk is de prijs afhankelijk van het type kunstgras en de afmetingen van uw project.

Typische kosten voor de plaatsing van kunstgras

Wanneer u van plan bent om zelf u gazon aan te leggen, kan de prijs enorm variëren. Voor de prijs van grasmatten mag u doorgaans rekenen op een minimumkost van 2 à 8 euro per vierkante meter. Deze schatting is vooral afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal.

Bent u echter van plan om uw kunstgras door een professional te laten plaatsen, dan zal de kost al gauw oplopen tot een 6 à 20 euro per vierkante meter. Maar ook hier is de kunstgras prijs sterk afhankelijk van wie het komt plaatsen. Vraag daarom zeker verschillende offertes aan en vergelijk.

Oppervlakte kunstgras grasmatten

Naast de kwaliteit, het merk en de plaatsing zal ook de oppervlakte die moet worden voorzien van kunstgras een grote rol spelen in de prijs. Maak voor u zelf dan de afweging of u al dan niet de volledige oppervlakte wil voorzien van kunstgras matten. Houdt wel in gedachten dat de initiële kost iets hoger kan uitvallen wanneer u overschakelt naar kunstgras: op termijn spaart u de kosten uit van een grasmachine en de elektriciteit of de benzine, pesticiden, een verticuteermachine…

Conclusie: Kunstgras prijzen en de prijs van grasmatten

Kunstgras mag dus geen impulsieve aankoop zijn. Neem alvast uw tijd om verschillende leverancier te contacteren en hun prijzen te vergelijken. De meeste grote merken bieden ook kunstgras stalen aan die u een idee kunnen geven van de kwaliteit en het gevoel. De kunstgras prijzen zullen zeker variëren van dealer tot dealer en de periode waarin u deze zal aankopen.

Pols zeker ook eens bij personen in uw kennissenkring die ervaring hebben met kunstgras. Zij zullen zeker nuttige tips kunnen geven. Een persoonlijke ervaring zegt immers een pak meer dan de vele marketingbrochures die u naar uw hoofd zal geslingerd krijgen. Of u kan alvast eens zelf eens de prijs van uw kunstgras berekenen met de kunstgras calculator.